home
Duurzame energie

Duurzame Energie

Wij hebben brede kennis van de belangrijke aspecten voor uw duurzame energiebeheer. Wilms helpt haar klanten met de stappen naar een (eigen) duurzame energievoorziening. Zowel voor nieuwbouw en herstructurering, nieuwe of bestaande gebouwen en voor productieprocessen.

Wij richten onze projecten onder ander op:

  • Zonne-energie
  • Bodemenergie
  • Warmtepompen (eventueel in combinatie met warmte-koude-opslag)
  • Duurzame WtW-units
  • Douche WtW
  • Energie besparende installaties

Persoonlijk klimaat-advies

Wij gaan graag met u het gesprek aan over de mogelijke oplossingen op het gebied van duurzame energievoorzieningen. Wij vinden dat alle oplossingen voor uw duurzame energievoorzieningen op een efficiente manier opgenomen horen  te worden in uw bedrijfsvoering.

Daarom nemen wij alle belangrijke aspecten mee om een realistische afweging te maken voor een duurzame energie-oplossing. Denk hierbij aan techniek, het actuele marktaanbod, de hoogte van de investering, subsidies, fiscale voordelen en de te realiseren besparingen. Wij zijn uiteraard op de hoogte van de voor u belangrijke subsidies voor duurzaam bouwen. En adviseren u graag in de te nemen stappen.

Wij hebben een gespecialiseerd klimaat-adviseur in dienst die reeds meerdere toonaangevende duurzame installaties heeft geadviseerd en gerealiseerd. Wilt u een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden voor woning of bedrijf? Neem contact met ons op.

 

 

Onze certificeringen

Onze certificeringen

Wij voldoen aan alle certificeringen die relevant zijn binnen de installatiebranche.
Onze certificeringen >>
Heeft u een storing?

Heeft u een storing?

Wij bieden service & onderhoud voor alle technische installaties, ook aan installaties die niet door ons zijn gerealiseerd. Direct een oplossing bij storingen aan uw installatie!
24 - uurs storingsdienst >>
Een afspraak maken

Een afspraak maken

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Wij komen graag bij u langs om samen met u van gedachten te wisselen.
Maak een afspraak >>

Contact

Ravelijncenter 39
1785 LX Den Helder
Telefoonnummer  0223 - 63 09 00
Faxnummer  0223 - 63 28 00
E-mail adres info@wilms.nl
 

 
Created by Trefnet Powered by SHARK CMS SHARK CMS