home
Electricien Den Helder

Elektrische laadpalen

Elektrisch rijden is goed voor het milieu én je portemonnee. Heb je eenmaal een elektrische auto, dan wil je hem ook overal kunnen opladen. Thuis, maar ook op het werk. Veilig en snel. Wilms heeft installatie-ervaring met verschillende soorten en merken laadpalen. Deze adviseren en installeren wij voor consumenten en bedrijven. Ook plaatsen we in samenwerking met gemeentes laadpalen op openbaar terrein. 

Waarom een laadpaal nemen?

1. Als bedrijf , maar ook als consument kan het aantrekkelijk zijn om een laadpaal te nemen vanwege de duurzaamheid.  Met een laadpaal voor de deur werkt u actief aan het milieu en inspireert u uw werknemers mogelijk om ook elektrisch te gaan rijden. 

2. Voor bezoekers of klanten is het een stukje service.

3. Subsidies mogelijk. Als u een laadpaal wilt aanschaffen, bestaat er de kans dat u subsidie kunt krijgen. Zowel voor de laadpaal als op de installatie. De regelingen veranderen voortdurend, maar onze adviseurs kunnen u daarbij helpen.

4. Toekomstbestendig. Wilms installeert "cloud-connected" laadpalen. dus upgrades van software is geen enkel probleem. Dit maakt van uw laadpaal een slimme laadoplossing!

Wij installeren onder andere  laadpalen van New Motion , EVBox en Mennekes. Wij geven u graag advies over de diverse modellen, vermogens, bekabeling, aansluiting en subsidies. Afhankelijk van uw wens en budget hebben wij altijd een passende oplossing.

Heeft u vragen of wilt u weten wat voor uw bedrijf de beste oplossing is?  Mail of bel dan met met Wilms Den Helder B.V. 

 

Heeft u een storing?

Heeft u een storing?

Wij bieden service & onderhoud voor alle technische installaties, ook aan installaties die niet door ons zijn gerealiseerd. Direct een oplossing bij storingen aan uw installatie!
24 - uurs storingsdienst >>
Onze certificeringen

Onze certificeringen

Wij voldoen aan alle certificeringen die relevant zijn binnen de installatiebranche.
Onze certificeringen >>
Duurzame energie

Duurzame energie

Wilt u een passend advies voor uw duurzame energie oplossingen? Onze klimaatadviseur komt bij u langs om de nieuwste technieken te bespreken.
Meer over duurzame oplossingen >>

Contact

Ravelijncenter 39
1785 LX Den Helder
Telefoonnummer  0223 - 63 09 00
Faxnummer  0223 - 63 28 00
E-mail adres info@wilms.nl
 

 
Created by Trefnet Powered by SHARK CMS SHARK CMS