home
Duurzame energie

Fiscale aftrek energiezuinige technieken

Speciaal voor bedrijven en ondernemers is de EIA (Energie Investeringsaftrek) in het leven geroepen. Wanneer u investeert in energiezuinige technieken, kan u dat een behoorlijk voordeel opleveren op fiscaal gebied. Met de regeling Energie Investeringsaftrek (EIA) levert u dat gemiddeld een voordeel op tot 10% (vanaf 2016 zelfs 14%)

Uiteraard levert een energiezuinige oplossing ook een lagere energierekening op. Het ministerie van Economische Zaken stimuleert duurzaam ondernemen met de EIA. De fiscale aftrek is mogelijk voor specifieke investeringen of maatwerk investeringen die een forse energiebesparing opleveren voor uw bedrijf. Op de website van het RVO vindt u de energiezuinige en milieuvriendelijke technieken met fiscaal voordeel.

Wij informeren u graag over de mogelijkheden die er zijn in energiezuinige oplossingen voor uw bedrijf. Bel ons op 0223-630900 of mail.

Onze certificeringen

Onze certificeringen

Wij voldoen aan alle certificeringen die relevant zijn binnen de installatiebranche.
Onze certificeringen >>
Heeft u een storing?

Heeft u een storing?

Wij bieden service & onderhoud voor alle technische installaties, ook aan installaties die niet door ons zijn gerealiseerd. Direct een oplossing bij storingen aan uw installatie!
24 - uurs storingsdienst >>
Een afspraak maken

Een afspraak maken

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Wij komen graag bij u langs om samen met u van gedachten te wisselen.
Maak een afspraak >>

Contact

Ravelijncenter 39
1785 LX Den Helder
Telefoonnummer  0223 - 63 09 00
Faxnummer  0223 - 63 28 00
E-mail adres info@wilms.nl
 

 
Created by Trefnet Powered by SHARK CMS SHARK CMS