home
Duurzame energie

Ledverlichting

Een gemiddeld huishouden gebruikt bijna 14% van de electriciteit voor verlichting. Besparen begint met het uitzetten van overbodig licht. op plaatsen waar het op dat moment niet nodig is. Er is een makkelijke besparing te bewerkstelligen met het vervangen van lampen door energiezuinige exemplaren. Een gloeilamp verbruikt namelijk 5 keer zoveel stroom als een spaar- of led-lamp.
 
Met ledverlichting heeft u de mogelijkheid om op een eenvoudige manier energie te besparen en uw lichtopbrengst te verhogen. Daarnaast is ledverlichting duurzaam en veilig. Ledverlichting kan overal toegepast worden en is er in verschillende lichtsterktes en kleuren.
 

Energie besparen met verlichting

Wanneer u ledverlichting toepast kunt u direct energie besparen en daarnaast de CO2 uitstoot terugbrengen. Daarnaast zorgt ledverlichting voor een efficient gebruik van energie en is het duurzaam. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor het toepassen van ledverlichting bij u thuis? Maak een persoonlijke afspraak voor een advies op maat.

 

Deel deze pagina
Onze certificeringen

Onze certificeringen

Wij voldoen aan alle certificeringen die relevant zijn binnen de installatiebranche.
Onze certificeringen >>
Heeft u een storing?

Heeft u een storing?

Wij bieden service & onderhoud voor alle technische installaties, ook aan installaties die niet door ons zijn gerealiseerd. Direct een oplossing bij storingen aan uw installatie!
24 - uurs storingsdienst >>
Een afspraak maken

Een afspraak maken

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Wij komen graag bij u langs om samen met u van gedachten te wisselen.
Maak een afspraak >>

Contact

Ravelijncenter 39
1785 LX Den Helder
Telefoonnummer  0223 - 63 09 00
Faxnummer  0223 - 63 28 00
E-mail adres info@wilms.nl
 

 
Created by Trefnet Powered by SHARK CMS SHARK CMS