home
ketelhuizen cascade
Nieuwe cv-ketel kopen?

Nieuwe cv-ketel kopen?

Wilt u een nieuwe cv-ketel kopen of bent u toe aan het vervangen van uw ketel? Wij laten u niet in de kou staan! Bel nu voor een afspraak.
Meer CV-ketels >>
Problemen met de riolering?

Problemen met de riolering?

Heeft u problemen met de riolering van uw woning? Wij helpen u snel en vakkundig. Wij beschikken over een eigen rioolontstoppingswagen waardoor snel kan worden gereageerd.
Los mijn probleem op >>
Onze projecten

Onze projecten

In de afgelopen 80 jaar hebben wij een groot aantal projecten mogen uitvoeren en afronden. Met onze projecten database geven wij u een impressie van de diversiteit van onze dienstverlening.
Meer projecten >>
Heeft u een storing?

Heeft u een storing?

Wij bieden service & onderhoud voor alle technische installaties, ook aan installaties die niet door ons zijn gerealiseerd. Direct een oplossing bij storingen aan uw installatie!
24 - uurs storingsdienst >>
Uw partner in installatietechniek in de agrarische sector in de Noordkop. Alles onder één dak op het gebied van koeling, verwarming, ventilatie en een 24-uurs storingsdienst. Lees verder
Voor Vepabins in Den Helder realiseerde Wilms een groots zonnepanelen project. We legden 2386 panelen neer, zowel op het dak als in het weiland. Lees verder

Contact

Ravelijncenter 39
1785 LX Den Helder
Telefoonnummer  0223 - 63 09 00
Faxnummer  0223 - 63 28 00
E-mail adres info@wilms.nl
 

 
Created by Trefnet Powered by SHARK CMS SHARK CMS