home
Totaal installateur in de kop van Noord-Holland

Totaalinstallateur in de Kop van Noord-Holland

Wij zijn uw partner wanneer het gaat om kwaliteit. Wij hebben ruime ervaring op het gebied van nieuwbouw, renovatie en onderhoud van woning- en utiliteitprojecten, lichte industrie, MKB en particulier. We zijn een stabiele en betrouwbare partner voor u als opdrachtgever. Service, betrouwbaarheid en kwaliteit zijn altijd de belangrijkste speerpunten.

Wij bieden met multidisciplinaire dienstverlening de oplossingen die u zoekt. Advies & ontwerp, uitvoering en service; alles onder één  dak. Wij bezitten uiteraard de benodigde certificeringen en beschikken over een eigen 24-uurs service en storingsdienst, zodat u altijd snel weer ‘up and running’ bent.

Familiebedrijf Wilms

Wij zijn van origine een familiebedrijf dat al meer dan 80 jaar bestaat. Een gezond en innovatief bedrijf met betrouwbare en gemotiveerde medewerkers, slagkracht en kennis, die ieder project tot in de puntjes verzorgt. Wij mogen diverse grote  toonaangevende bedrijven tot onze klantenkring rekenen.

Een afspraak maken

Een afspraak maken

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Wij komen graag bij u langs om samen met u van gedachten te wisselen.
Maak een afspraak >>
Heeft u een storing?

Heeft u een storing?

Wij bieden service & onderhoud voor alle technische installaties, ook aan installaties die niet door ons zijn gerealiseerd. Direct een oplossing bij storingen aan uw installatie!
24 - uurs storingsdienst >>
Onze certificeringen

Onze certificeringen

Wij voldoen aan alle certificeringen die relevant zijn binnen de installatiebranche.
Onze certificeringen >>

Contact

Ravelijncenter 39
1785 LX Den Helder
Telefoonnummer  0223 - 63 09 00
Faxnummer  0223 - 63 28 00
E-mail adres info@wilms.nl
 

 
Created by Trefnet Powered by SHARK CMS SHARK CMS