home
Electricien Den Helder

Data infrastructuur

Na de fusie met Bena Brandini Installatietechniek is de dienstverlening van Wilms Den Helder uitgebreid met adviseren, ontwerpen en aanleggen van moderne data-infrastructuren. Steeds meer diensten maken gebruik van dezelfde infrastructuur. Het is dus belangrijk dat deze multifunctioneel en goed aangelegd wordt. Een snel en toekomstbestendig data netwerk is van groot belang

Ontwerp, advies en aanleg data infrastructuur

Naast het advies, het ontwerp en de aanleg van de data-infrastructuur leveren, installeren en implementeren wij ook de actieve apparatuur zoals switches en routers. Daarbij scheppen we voor iedere data aansluiting in uw zakelijke of particuliere omgeving de gewenste randvoorwaarden.

Een telefoonaansluiting in uw slaapkamer of een Categorie 6A netwerk in een groot bedrijfskantoor, wij leggen graag de verbinding. Als gecertificeerd R&M installateur, installeren wij compleet gecertificeerde datanetwerken. 

Wij overleggen altijd met onze klant om het netwerk te realiseren, passend bij de gewenste situatie. Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u weten wat voor uw bedrijf de beste oplossing is? Mail of bel dan met Wilms Den Helder BV.

 

Heeft u een storing?

Heeft u een storing?

Wij bieden service & onderhoud voor alle technische installaties, ook aan installaties die niet door ons zijn gerealiseerd. Direct een oplossing bij storingen aan uw installatie!
24 - uurs storingsdienst >>
Onze certificeringen

Onze certificeringen

Wij voldoen aan alle certificeringen die relevant zijn binnen de installatiebranche.
Onze certificeringen >>
Duurzame energie

Duurzame energie

Wilt u een passend advies voor uw duurzame energie oplossingen? Onze klimaatadviseur komt bij u langs om de nieuwste technieken te bespreken.
Meer over duurzame oplossingen >>

Contact

Ravelijncenter 39
1785 LX Den Helder
Telefoonnummer  0223 - 63 09 00
Faxnummer  0223 - 63 28 00
E-mail adres info@wilms.nl
 

 
Created by Trefnet Powered by SHARK CMS SHARK CMS