home
Airco en koeling Den Helder
verwarming en klimaat Den Helder

Airco en koeling

Het juiste klimaat zorgt voor betere werkomstandigheden en productievere medewerkers. Met het juiste advies in ventilatie, airconditioning en de daarbij behorende systemen creƫert u het gewenst klimaat voor uw situatie. Wij hebben een uitgebreide expertise in airconditioning installaties. Van wandmodel tot satelliet model of VRV systemen. Wij hebben een brede ervaring in het implementeren van airco in zowel woningbouw als utiliteitsbouw. Daarnaast nemen wij ook graag het (preventief) onderhoud voor onze rekening.

Iedere situatie de juiste temperatuur

Wanneer uw producten gevoelig zijn voor temperatuur is koeling een absolute voorwaarde. Wij bieden maatwerk koel- en vriesinstallaties voor iedere branche. Wij hebben ervaring in toepassingen voor de foodsector, agrarische sector, visserij en offshore. Wij leveren, installeren en onderhouden onder andere:

  • Proceskoeling
  • Koel- en vriesinstallaties
  • Koel- en vriescellen
  • Scherfijsmachines

Daarnaast zijn wij geceritificeerd om de specifieke en verplichte keuringen uit te voeren. Het uitvoeren van regelmatig onderhoud is belangrijk voor het verhogen van de bedrijfszekerheid en om rendement-technische redenen. Wij kunnen de SCIOS en NEN-keuringen en inspecties verzorgen voor uw bedrijf.

Ventilatiekanalen reinigen

Ventilatiekanalen reinigen

Schone luchtkanalen zijn een must voor elk pand. Laat regelmatig de luchtkanalen schoonmaken. Want een goed en schoon ventilatiesysteem is een uitstekend middel om de lucht fris te houden.
Ventilatiekanalen reinigen >>
Onze projecten

Onze projecten

In de afgelopen 80 jaar hebben wij een groot aantal projecten mogen uitvoeren en afronden. Met onze projecten database geven wij u een impressie van de diversiteit van onze dienstverlening.
Meer projecten >>
Onze certificeringen

Onze certificeringen

Wij voldoen aan alle certificeringen die relevant zijn binnen de installatiebranche.
Onze certificeringen >>

Contact

Ravelijncenter 39
1785 LX Den Helder
Telefoonnummer  0223 - 63 09 00
Faxnummer  0223 - 63 28 00
E-mail adres info@wilms.nl
 

 
Created by Trefnet Powered by SHARK CMS SHARK CMS