home
ketelhuizen cascade

Heeft u een lek dak?

Wanneer u ervaring en vakmanschap wilt, belt u ons als uw dak lekt. Wij zijn expert op het gebied van het leggen van EPDM en bitumineuze dakbedekking. Wij gebruiken altijd materiaal van A-kwaliteit. Zo bent u verzekerd van jarenlang plezier van uw dak.

Dakbedekking voor nieuwbouw of renovatie

Of het nu gaat om bouw, verbouw of renovatie, bij ons staat kwaliteit voorop. U wilt toch niet met potten, pannen of emmers slepen? Een dak hoort niet te lekken. En als dat wel het geval is, belt u ons. Wij zorgen dat u snel weer warm en droog zit. Wij geven altijd minimaal 10 jaar garantie op het dakmateriaal en het uitgevoerde werk.

U krijgt altijd vooraf een offerte, zodat u weet waar u aan toe bent. Na goedkeuring van de offerte, maken wij een heldere planning. En maken we afspraken wanneer u ons kunt verwachten. Wij gaan altijd voor ultieme zekerheid voor u en onze werknemers. Daarom werken wij met maximale valbeveiliging.

Zinkwerk

Naast de complete dakbedekking realiseren, onderhouden en repareren wij ook zinkwerk. Zinkwerk is nog een echt ambachtelijk vak waar een vakman zijn talent volledig tot zijn recht kan laten komen. Deskundigheid is het belangrijkste gereedschap. De toepassingen voor zink zijn groot. Het kan gebruikt worden als dakbedekking van bijvoorbeeld een dakkapel, als bekleding van gevels en natuurlijk in dakgoten. Zink is uiterst duurzaam en kan tientallen jaren mee met maar weinig onderhoud.

Wilms realiseert, onderhoudt en repareert al uw nieuwe en bestaande dak- en zinkwerk. Wij realiseren de complete vervanging en vernieuwing van dakbedekking en bijbehorende lichtsystemen.  Zoals dakgoten, bitumen dak, kunststof dakbedekkingen of het vervangen van bladlood. Meer informatie of een passende offerte? Bel 0223-630900 of mail info@wilms.nl.

Duurzame energie

Duurzame energie

Wilt u een passend advies voor uw duurzame energie oplossingen? Onze klimaatadviseur komt bij u langs om de nieuwste technieken te bespreken.
Meer over duurzame oplossingen >>
Een afspraak maken

Een afspraak maken

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Wij komen graag bij u langs om samen met u van gedachten te wisselen.
Maak een afspraak >>
Problemen met de riolering?

Problemen met de riolering?

Heeft u problemen met de riolering van uw woning? Wij helpen u snel en vakkundig. Wij beschikken over een eigen rioolontstoppingswagen waardoor snel kan worden gereageerd.
Los mijn probleem op >>

Contact

Ravelijncenter 39
1785 LX Den Helder
Telefoonnummer  0223 - 63 09 00
Faxnummer  0223 - 63 28 00
E-mail adres info@wilms.nl
 

 
Created by Trefnet Powered by SHARK CMS SHARK CMS