home
Loodgieterswerk Den Helder

Loodgieterswerk

Wij zijn gespecialiseerd in de vakkundige loodgieters-werkzaamheden. Hierbij kunt u denken aan koud- en warmwatervoorzieningen, waterleidingen, gasleidingen, cv-ketels, riolering (en ontstopping) en het plaatsen van sanitair. Wilms is aangesloten bij UNETO-VNI. De vakvereniging voor gediplomeerde loodgieters met ervaring in hun vak.

Warm- en koudwatervoorzieningen

Wij ontwerpen en installeren warmwater oplossingen voor elke denkbare situatie. Van een particulier woonhuis tot de installatie van warm en koudwatervoorzieningen in scholen of historische gebouwen. Wij denken met u mee en zorgen voor een oplossing op maat. Van een indirect gestookte boiler tot een warmtewisselaar met voorraadvaten. Uw wens is onze uitdaging. En desgewenst houden we bij de aanleg van de waterinstallatie gelijk rekening met aanvullende waterbehandelingsmethoden. Denk hierbij aan waterontharders, nitraatfilters, helofytenfilters of ontijzeraars.

Dak & zinkwerk

Wilms realiseert, onderhoudt en repareert tevens al uw nieuwe en bestaande dak- en zinkwerk. Wij realiseren de complete vervanging en vernieuwing van dakbedekking en bijbehorende lichtsystemen.  Zoals dakgoten, bitumen dak, kunststof dakbedekkingen of het vervangen van bladlood.

Ventilatiekanalen reinigen

Ventilatiekanalen reinigen

Schone luchtkanalen zijn een must voor elk pand. Laat regelmatig de luchtkanalen schoonmaken. Want een goed en schoon ventilatiesysteem is een uitstekend middel om de lucht fris te houden.
Ventilatiekanalen reinigen >>
Heeft u een storing?

Heeft u een storing?

Wij bieden service & onderhoud voor alle technische installaties, ook aan installaties die niet door ons zijn gerealiseerd. Direct een oplossing bij storingen aan uw installatie!
24 - uurs storingsdienst >>
Problemen met de riolering?

Problemen met de riolering?

Heeft u problemen met de riolering van uw woning? Wij helpen u snel en vakkundig. Wij beschikken over een eigen rioolontstoppingswagen waardoor snel kan worden gereageerd.
Los mijn probleem op >>

Contact

Ravelijncenter 39
1785 LX Den Helder
Telefoonnummer  0223 - 63 09 00
Faxnummer  0223 - 63 28 00
E-mail adres info@wilms.nl
 

 
Created by Trefnet Powered by SHARK CMS SHARK CMS