home
Loodgieterswerk Den Helder

Rioolontstopping

Heeft u last van een verstopte WC  / afvoer / gootsteen / doucheputje of regenpijp? Vaak komt het probleem opzetten op momenten dat u er net niet op zit te wachten. Ineens heeft u een verstopt riool thuis. Het begint vaak met het langzamer doorlopen van de afvoer, geborrel, een rioollucht en dan loopt er niets meer weg. Uw riool is verstopt. Wilms Den Helder beschikt over een eigen rioolontstoppingswagen waardoor snel en adequaat kan worden gereageerd op uw probleem in Den Helder en omstreken.

Verstopping in huis

Wilms Den Helder beschikt over een rioolontstoppingswagen, camera inspectie apparatuur en professionele monteurs om dit vervelende probleem vakkundig voor u op te lossen. Welke werkwijze wordt gekozen voor het ontstoppen van uw specifieke afvoer is afhankelijk van de situatie en wordt ter plekke bepaald door onze monteur. Het doel is altijd hetzelfde: snel en zonder problemen gebruik kunnen maken van uw afvoer in huis!

Camera inspecties riool

U wilt natuurlijk niet dat we fysiek op zoek moeten naar het gebrek in uw afvoer of riolering. Daarom maakt Wilms Den Helder gebruik van professionele inspectie-apparatuur voor het riool met camera's als hulpmiddel. Door deze manier van werken kan nauwkeurig bepaald worden waar het probleem in uw riolering zich voordoet. De reparatie kan zo gericht plaatsvinden, zonder onnodig breekwerk.

U kunt een afspraak maken via de mail, maar bellen kan uiteraard ook op tel. 0223-630900.

 

Duurzame energie

Duurzame energie

Wilt u een passend advies voor uw duurzame energie oplossingen? Onze klimaatadviseur komt bij u langs om de nieuwste technieken te bespreken.
Meer over duurzame oplossingen >>
Een afspraak maken

Een afspraak maken

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Wij komen graag bij u langs om samen met u van gedachten te wisselen.
Maak een afspraak >>
Onze projecten

Onze projecten

In de afgelopen 80 jaar hebben wij een groot aantal projecten mogen uitvoeren en afronden. Met onze projecten database geven wij u een impressie van de diversiteit van onze dienstverlening.
Meer projecten >>

Contact

Ravelijncenter 39
1785 LX Den Helder
Telefoonnummer  0223 - 63 09 00
Faxnummer  0223 - 63 28 00
E-mail adres info@wilms.nl
 

 
Created by Trefnet Powered by SHARK CMS SHARK CMS