home
Loodgieterswerk Den Helder

Sanitair en badkamertechniek

Wilms Installatietechniek is uw adres voor de sanitaire installatie in uw nieuwbouw- of renovatieproject. Met een uitgebreide showroom kunnen wij zowel particuliere als (grootschalige) zakelijke projecten van begin tot eind uitvoeren. Wij bieden een uitgebreide keuze in diverse sanitaire mogelijkheden.

Eén aanspreekpunt voor al uw installatiewerk

Voor diverse nieuwprojecten zijn wij verantwoordelijk voor de post sanitair en badkamerinrichting. Wij kunnen het complete traject van de keuze van uw eindklant tot de realisering voor u plannen en coördineren. Uiteraard ook in bouwteam. Dit bespaart u en uw eindklant tijd en geld, omdat wij alles onder één dak kunnen bieden. Wilms levert een compleet assortiment. U kunt bij ons niet alleen terecht voor het aansluiten van uw toilet, wastafel, bad of douche, maar wij leveren ook complete badkamers, toiletruimtes en regelen alle overige installatiewerkzaamheden.

Meer informatie of een vrijblijvend gesprek? Bel 0223 - 630 900 voor een vrijblijvend advies.
Heeft u een storing?

Heeft u een storing?

Wij bieden service & onderhoud voor alle technische installaties, ook aan installaties die niet door ons zijn gerealiseerd. Direct een oplossing bij storingen aan uw installatie!
24 - uurs storingsdienst >>
Onze certificeringen

Onze certificeringen

Wij voldoen aan alle certificeringen die relevant zijn binnen de installatiebranche.
Onze certificeringen >>
Onze projecten

Onze projecten

In de afgelopen 80 jaar hebben wij een groot aantal projecten mogen uitvoeren en afronden. Met onze projecten database geven wij u een impressie van de diversiteit van onze dienstverlening.
Meer projecten >>

Contact

Ravelijncenter 39
1785 LX Den Helder
Telefoonnummer  0223 - 63 09 00
Faxnummer  0223 - 63 28 00
E-mail adres info@wilms.nl
 

 
Created by Trefnet Powered by SHARK CMS SHARK CMS