home
Totaal installateur in de kop van Noord-Holland

Storing? BEL 0223 - 630 900

Het succes van uw onderneming word mede bepaald door de efficiency en continuïteit van uw proces. De technische installaties zijn daar vaak een belangrijk onderdeel van. Wij zorgen ervoor dat uw installaties betrouwbaar en beschikbaar en up to date zijn. Onze specialisten voorkomen met preventief onderhoud zoveel mogelijk storingen. En treedt er onverhoopt een storing op, dan lossen wij dit 24/7 voor u op. Dat is de service waar wij ons hard voor maken.

Online uw storing melden

Soms levert een storing niet direct problemen voor uw bedrijfsvoering. U kunt in dat geval een melding van de storing doen via onderstaand formulier. Wij reageren daar op werkdagen binnen 24 uur op.

24-uurs storingsdienst

Wij bieden service & onderhoud voor alle technische installaties die door ons zijn geleverd en gemonteerd, maar ook op installaties aangelegd door derden. Daarnaast kunnen wij de gewenste periodieke inspecties en controles uitvoeren die wettelijk van belang zijn voor uw bedrijf of organisatie. Wij bieden service & onderhoud op het gebied van;

Een afspraak maken

Een afspraak maken

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Wij komen graag bij u langs om samen met u van gedachten te wisselen.
Maak een afspraak >>
Onze projecten

Onze projecten

In de afgelopen 80 jaar hebben wij een groot aantal projecten mogen uitvoeren en afronden. Met onze projecten database geven wij u een impressie van de diversiteit van onze dienstverlening.
Meer projecten >>
Onze certificeringen

Onze certificeringen

Wij voldoen aan alle certificeringen die relevant zijn binnen de installatiebranche.
Onze certificeringen >>

Contact

Ravelijncenter 39
1785 LX Den Helder
Telefoonnummer  0223 - 63 09 00
Faxnummer  0223 - 63 28 00
E-mail adres info@wilms.nl
 

 
Created by Trefnet Powered by SHARK CMS SHARK CMS