home
cv ketels en prijzen

CV ketel onderhoud

Om er zeker van te zijn dat uw ketel zo zuinig mogelijk werkt en zo lang mogelijk meegaat, hebben wij deskundige vakmensen in dienst. Met de 24 uurs service van Wilms staat u nooit in de kou. Er zijn diverse contract-soorten en ook een basisabonnement zonder maandelijkse kosten is mogelijk. Meer informatie over de tarieven vindt u in onze Prijslijst onderhoud cv ketels. En in onze uitgebreide folder in samenwerking met Abel&co leest u  meer over de verschillende contracten. Wij plaatsen en verlenen onderhoud aan alle merken ketels.

U wilt er toch warm bij zitten?

Zorgvuldig onderhoud zorgt ervoor, dat u zo lang mogelijk effectief plezier heeft van uw cv-ketel. Door tijdig uw cv-ketel bij te vullen en zorg te dragen voor goed onderhoud verlengt u de levensduur van uw ketel aanzienlijk.

Wij geven ook graag advies aan huis! Bel voor een afspraak met één van onze medewerkers op tel. 0223 - 630 900.

 

Een afspraak maken

Een afspraak maken

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Wij komen graag bij u langs om samen met u van gedachten te wisselen.
Maak een afspraak >>
Nieuwe cv-ketel kopen?

Nieuwe cv-ketel kopen?

Wilt u een nieuwe cv-ketel kopen of bent u toe aan het vervangen van uw ketel? Wij laten u niet in de kou staan! Bel nu voor een afspraak.
Meer CV-ketels >>
Heeft u een storing?

Heeft u een storing?

Wij bieden service & onderhoud voor alle technische installaties, ook aan installaties die niet door ons zijn gerealiseerd. Direct een oplossing bij storingen aan uw installatie!
24 - uurs storingsdienst >>

Contact

Ravelijncenter 39
1785 LX Den Helder
Telefoonnummer  0223 - 63 09 00
Faxnummer  0223 - 63 28 00
E-mail adres info@wilms.nl
 

 
Created by Trefnet Powered by SHARK CMS SHARK CMS