home
verwarming en klimaat Den Helder

Verwarming & klimaat

Wij ontwerpen en installeren cv-ketels, complete verwarmingsinstallaties en klimaatvoorzieningen voor uiteenlopende projecten in nieuwbouw en renovatie. Voorop staat altijd, dat de installatie optimale temperatuurregulatie biedt in alle ruimten tegen een hoog rendement. Bij ons koopt u een cv-ketel altijd inclusief een veiligheidspakket en de keuring van uw gasleiding. De prijs die u ziet in de prijslijst is de prijs die u werkelijk betaalt.

Prijslijst nieuwe cv-ketel

 

Prettig leef- en werkklimaat

Vooraf maken wij voor u een capaciteitsberekening waarbij alle relevante zaken worden meegenomen. De inhoud van het pand, de stand, de mate van beglazing, de isolatiewaarde en uiteraard de wensen van u als opdrachtgever. Na een uitgebreide onderzoeksfase, worden alle gegevens omgezet in een ontwerp voor een optimaal functionerende installatie voor uw specifieke situatie.

Wij installeren en realiseren voor u:

  • cv-ketels
  • Verwarming
  • Duurzame warmte oplossingen
  • Woonhuisventilatie (MV + WTW)
  • Industriële oplossingen

Wij hebben een breed klantenbestand met uiteenlopende projecten en daarmee de ervaring opgebouwd om ook u te voorzien van een goed advies, een maatwerk ontwerp en een betrouwbare installatie. Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op: info@wilms.nl of via telefoonnummer 0223-630900.

 

Heteluchtverwarming

Heteluchtverwarming

Wilt u ook genieten van de voordelen van een heteluchtinstallatie? Een snelle opwarmtijd van uw woning en behaaglijke temperaturen wanneer geen warmte wordt gevraagd.
Meer over heteluchtverwarming >>
Offerte cv-ketel aanvragen

Offerte cv-ketel aanvragen

Wilt u precies weten waar u aan toe bent? Vraag dan online een offerte aan voor uw nieuwe cv-ketel.
Vraag offerte aan >>
Heeft u een storing?

Heeft u een storing?

Wij bieden service & onderhoud voor alle technische installaties, ook aan installaties die niet door ons zijn gerealiseerd. Direct een oplossing bij storingen aan uw installatie!
24 - uurs storingsdienst >>

Contact

Ravelijncenter 39
1785 LX Den Helder
Telefoonnummer  0223 - 63 09 00
Faxnummer  0223 - 63 28 00
E-mail adres info@wilms.nl
 

 
Created by Trefnet Powered by SHARK CMS SHARK CMS