home
Advies en ontwerp technische installaties

Veelzijdig in de agrarische sector

Wij hebben jarenlange ervaring in de agrarische sector in de Noordkop. Met alles onder een dak op het gebied van koeling, elektra, verwarming, ventilatie alsmede een 24-uurs storingsdienst zijn wij een betrouwbare partner. Diverse hoogwaardige en duurzame installaties kunnen voor menig agrarisch bedrijf een toegevoegde waarde zijn. Vaak kan hier een energiebesparing van 10 tot 25% mee worden bereikt.

Koeltechnieken

Wij zijn uw partner als het gaat om koel- en vriestechniek. Door een goed uitgebalanceerd ontwerp en het toepassen van milieu vriendelijkere koelgassen leveren wij een installatie die klaar is voor de toekomst en helpt uw exploitatie in de hand te houden. Wij zijn gecertificeerd om uw installaties officieel te keuren.

Warmteterugwinning

Wij zijn uniek in het toepassen van warmte terugwinning bij het bewaren en opslaan van bolgewassen. Uit al eerder ontworpen en gerealiseerde projecten is duidelijke naar voren gekomen dat deze techniek economisch goed haalbaar en rendabel is. Uit de praktijk metingen is gebleken dat een terug verdien tijd van 3 tot 5 jaar realiteit is.

Duurzame kasverwarming

Inmiddels zijn vele bedrijven uitgerust met duurzame installaties voor het gecombineerd verwarmen en ventileren van kassen. Alles geregeld vanuit een energiezuinig ketelopstelling met waar nodig in cascade geplaatste ketels. De kassen worden verwarmd middels de nieuwste technieken van verwarmen. Hoogwaardige luchtverdeelslangen zorgen voor het perfecte kasklimaat.  Ook door het toepassen van kaswarmte bij het droogproces worden de droogwand-technieken nog verder geoptimaliseerd. Alles in het belang van het product en het milieu.

Eigen service en onderhoudsdienst

Zoals vele klanten ook al jaren mogen ervaren is een van onze speerpunten de eigen storing en onderhoudsdienst welke 24/7 tot uw beschikking staat. Wij zorgen er graag voor dat uw technische installatie voldoet aan de wettelijke eisen. Wij zijn gecertificeerd om de wettelijk verplichte keuringen uit te voeren. Denk aan Periodieke Inspectie (PI) enPeriodiek Onderhoud (PO). Wilt u meer informatie over de mogelijkheden in energiebesparing die we voor uw bedrijf kunnen bewerkstelligen? Bel 0223-630900 of mail en maak een afspraak.

Droogwanden

Droogwanden

Uw partner in installatietechniek in de agrarische sector in de Noordkop. Alles onder één dak op het gebied van koeling, verwarming, ventilatie en een 24-uurs storingsdienst.
Lees verder
Koel en verwarmingscellen

Koel en verwarmingscellen

Wij realiseerden de nieuwbouw van vier koel-/verwarmingscellen uitgevoerd met Helpman verdampers met geïntegreerde verwarming en heetgasontdooiing. Daarnaast zijn er centraal opgestelde Bitzer aggregaten geplaatst.
Lees verder
Onze certificeringen

Onze certificeringen

Wij voldoen aan alle certificeringen die relevant zijn binnen de installatiebranche.
Onze certificeringen >>
Heeft u een storing?

Heeft u een storing?

Wij bieden service & onderhoud voor alle technische installaties, ook aan installaties die niet door ons zijn gerealiseerd. Direct een oplossing bij storingen aan uw installatie!
24 - uurs storingsdienst >>
Een afspraak maken

Een afspraak maken

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Wij komen graag bij u langs om samen met u van gedachten te wisselen.
Maak een afspraak >>

Contact

Ravelijncenter 39
1785 LX Den Helder
Telefoonnummer  0223 - 63 09 00
Faxnummer  0223 - 63 28 00
E-mail adres info@wilms.nl
 

 
Created by Trefnet Powered by SHARK CMS SHARK CMS