home
Advies en ontwerp technische installaties

Bijzondere projecten

Geregeld worden wij benaderd voor de complete technische installatie in bijzondere gebouwen. Wij voeren altijd maatwerk installaties uit en vinden het een eer ook  hier onze expertise te laten zien. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van elektrotechniek, koeling, verwarming, ventilatie en met een 24-uurs storingsdienst zijn wij een betrouwbare partner. Zeker wanneer het gaat om duurzame oplossingen.

Inmiddels hebben wij een aantal mooie projecten op onze naam staan. Wilt u meer informatie en weten wat wij voor u kunnen betekenen, maak dan een afspraak.

Gasabsorptie warmtepompen Woningstichting Den Helder

Gasabsorptie warmtepompen Woningstichting Den Helder

Woningstichting Den Helder wilde graag verduurzamen en de CO2-uitstoot van de verwarmingsinstallatie voor haar appartementencomplexen verlagen. In samenwerking met Remeha hebben we daarom een aantal gasabsorptie warmtepompen geplaatst in combinatie een buffervat en Cascade CV ketels.
Lees verder
Zonnepanelenproject Vepabins

Zonnepanelenproject Vepabins

Voor Vepabins in Den Helder realiseerde Wilms een groots zonnepanelen project. We legden 2386 panelen neer, zowel op het dak als in het weiland.
Lees verder
Zinkwerk

Zinkwerk

Het Reddingsmuseum en Gebouw 66 op Willemsoord zijn voorzien van nieuwe zinken goten en deklijsten. Een duurzame, ambachtelijke manier om panden nieuw leven in te blazen, zonder verlies van het historisch aanzicht.
Lees verder
Totaalinstallatie

Totaalinstallatie

Voor theater de Kampanje in Den Helder realiseerden wij de totaalinstallatie (E en W) op een duurzame manier. De meerinvestering is binnen afzienbare tijd terug te verdienen. De werkzaamheden zijn uitgevoerd voor de kleine zaal en het Restaurant Stoom in hetzelfde pand.
Lees verder
Vorige12Volgende
Een afspraak maken

Een afspraak maken

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Wij komen graag bij u langs om samen met u van gedachten te wisselen.
Maak een afspraak >>
Heeft u een storing?

Heeft u een storing?

Wij bieden service & onderhoud voor alle technische installaties, ook aan installaties die niet door ons zijn gerealiseerd. Direct een oplossing bij storingen aan uw installatie!
24 - uurs storingsdienst >>
Onze certificeringen

Onze certificeringen

Wij voldoen aan alle certificeringen die relevant zijn binnen de installatiebranche.
Onze certificeringen >>

Contact

Ravelijncenter 39
1785 LX Den Helder
Telefoonnummer  0223 - 63 09 00
Faxnummer  0223 - 63 28 00
E-mail adres info@wilms.nl
 

 
Created by Trefnet Powered by SHARK CMS SHARK CMS