home
ketelhuizen cascade

Totaalinstallatie

Eind 2015 is De Kampanje, het nieuwe cultureel centrum en schouwburg van Den Helder geopend op de Oude Rijkswerf ‘Willemsoord’. Een bijzondere verbouwing van een historisch pand heeft een publiekstoegankelijk gebouw neergezet. Wilms realiseerde de complete technische installatie voor het inpandige restaurant Stoom en de kleine zaal.

Met maximaal respect voor het bijzondere gebouw is alle techniek waar mogelijk op een unieke manier verwerkt. Zo is de warmtepomp die de serre op een duurzame manier van warmte en koeling (klimaattechniek) voorziet, verwerkt in de toren van het gebouw. Er is overal waar mogelijk rekening gehouden met het estetische aspect. Zo vloeien oud en nieuw naadloos in elkaar over.

De warmte van de keuken wordt teruggewonnen en met deze warmte wordt het restaurant verwarmd. Cycloonfilters en uv-lampen filteren de uitgaande lucht. De kleine zaal wordt verwarmd middels vloerverwarming en een warmte terugwin unit. Deze bijzondere installatie onttrekt warme en vocht uit de ruimte filtert deze om opnieuw te gebruiken voor warmte en koeling. Er is waar mogelijk gebruik gemaakt van duurzame energie-oplossingen. De meer-investering voor deze duurzame manier van verwarmen en koelen is binnen 2 jaar terugverdiend.

De (led)verlichting voor de kleine zaal en Restaurant Stoom zijn uitgevoerd door de electra-tak van ons bedrijf. Zo hebben wij de complete installatie in eigen beheer kunnen realiseren.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Maak een afspraak.

luchtzakken klimaat beheersing
Techniek verstopt in toren
luchtverwarming wtw + verlichting
ledverlichting industriele traptreden
koelcellen restaurant
Installatie keukenunit restaurant
Afzuiging en filtering warmte en luchten
Luchtzak klimaatbeheersing restaurant
Deel deze pagina
Een afspraak maken

Een afspraak maken

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Wij komen graag bij u langs om samen met u van gedachten te wisselen.
Maak een afspraak >>
Heeft u een storing?

Heeft u een storing?

Wij bieden service & onderhoud voor alle technische installaties, ook aan installaties die niet door ons zijn gerealiseerd. Direct een oplossing bij storingen aan uw installatie!
24 - uurs storingsdienst >>
Onze certificeringen

Onze certificeringen

Wij voldoen aan alle certificeringen die relevant zijn binnen de installatiebranche.
Onze certificeringen >>

Contact

Ravelijncenter 39
1785 LX Den Helder
Telefoonnummer  0223 - 63 09 00
Faxnummer  0223 - 63 28 00
E-mail adres info@wilms.nl
 

 
Created by Trefnet Powered by SHARK CMS SHARK CMS