home
Advies en ontwerp technische installaties

Woningbouw

Wij zijn met vele jaren ervaring een begrip geworden in een groot werkgebied. Wij werken samen met meerdere partijen om een kwalitatief hoogstaand produkt in de markt te zetten. Dankzij het vertrouwen van de particuliere, zakelijke en woningbouw, hebben wij een uitstekende reputatie opgebouwd en zijn wij een begrip op het gebied van installatietechniek en elektrotechnische installaties.

Installatie werkzaamheden

De installatiewerkzaamheden met betrekking tot woningbouw bestaan uit het uitvoeren van installatiewerkzaamheden voor de renovatie of nieuwbouw. Wij verzorgen het complete project. Van advies & ontwerp tot de coördinatie en uitvoering van de projecten. Samenwerking gebeurt volgens het BIM-model.

Eigen storing en onderhoudsdienst

Zoals vele klanten ook al jaren mogen ervaren is een van onze speerpunten de eigen storing en onderhoudsdienst welke 24/7 tot uw beschikking staat. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden in energiebesparing die we voor uw bedrijf kunnen bewerkstelligen? Bel 0223-630900 en maak een afspraak.

Bouwteam werkzaamheden

Bouwteam werkzaamheden

Wij werken als aannemer voor uw nieuwbouw of renovatieproject. Zowel voor particuliere klanten als in bouwteam voor grotere projecten.
Lees verder
Rioleringswerkzaamheden

Rioleringswerkzaamheden

Wij beschikken over een rioolontstoppingswagen, camera inspectie apparatuur en professionele monteurs om dit vervelende probleem vakkundig voor u op te lossen.
Lees verder
Onze certificeringen

Onze certificeringen

Wij voldoen aan alle certificeringen die relevant zijn binnen de installatiebranche.
Onze certificeringen >>
Heeft u een storing?

Heeft u een storing?

Wij bieden service & onderhoud voor alle technische installaties, ook aan installaties die niet door ons zijn gerealiseerd. Direct een oplossing bij storingen aan uw installatie!
24 - uurs storingsdienst >>
Een afspraak maken

Een afspraak maken

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Wij komen graag bij u langs om samen met u van gedachten te wisselen.
Maak een afspraak >>

Contact

Ravelijncenter 39
1785 LX Den Helder
Telefoonnummer  0223 - 63 09 00
Faxnummer  0223 - 63 28 00
E-mail adres info@wilms.nl
 

 
Created by Trefnet Powered by SHARK CMS SHARK CMS